Sant Jordi i el drac

11 juny

Aquest és el títol de l’exposició col·lectiva que es va celebrar el passat mes de maig al Centre Cultural Mario Silvestre. El primer de tot, trobe que es una mostra que s’ha celebrat a destemps, hauria sigut millor que s’hagués celebrat a l’abril, un mes molt adequat per dur a terme una exposició amb aquesta temàtica i que, molt possiblement hagués incrementat el nombre de visites al centre, ja que aquest fa algún temps que romàn pràcticament buit.

Aquesta mostra tot i estar sota el suport de Romà de la Calle, delimita una qualitat molt distant amb la qual aquest expert treballa. I ho dic per què tan sols vaig trobar 3 peces que realment resultaren interessants. No és que les altres foren dolentes, més bé, es veien com els inicis d’un treball que s’ha de desenvolupar molt més, 3 peces de les quals, es veia un abans i un després en la tècnica, per què pel que fa a la idea, em sembla de per sí, una molt bona proposta.

Així, que per finalitzar, espere que d’ací un any, tornar a trobar-me aquesta exposició amb noves peces que hauràn evolucionat i madurat, aconseguint com a conseqüència una exposició més potent i interessant.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: